Om os

Historien om Sonny-Firma-Firmanavn

SmS-Malerservice startede 1 arbejdsdag op 04-01-2016 af Sonny Winther.

Jeg kan stå inden for min faglige stolthed i at yde det hurtigstebedste planlagte og kvalitetbevidste arbejde til tiden og på tider af dagen, som passer kunden bedst. Til priser hvor både hr. og fru. Jensen og den store byggeherre kan være med.

Lidt om mig:

Jeg (Sonny) startede i lære i 2003 lokalt hos Kurt Skovhave Andersen og fik mit svendebrev 2007. Derefter har jeg været vidt omkring og samle erfaringer sammen til at kunne starte mit eget firma op på fuld tid fra dag 1 af, og jeg mestrer alle typer for arbejde inden for malerfaget. Det vil sige akkord arbejde på nybygge/renovering/udv arbejde. Derudover også som timelønsansat på forsikringssager (brand- og vandskader) og hos private. Til sidst, 1 år inden opstart af eget firma, har jeg været spartelmand. Ja, jeg har været hele møllen rundt, og jeg er opdateret på de førende redskaber inden for malerfaget, såsom sprøjtemaling af alle overflader med alle produkter, sprøjtespartling på alle elementer af loft og vægge, boksspartling af gips med de påkrævede papirstrimler. Jeg har været i mange af de store malervirksomheder på Sjælland og har et stort netværk deraf.

Jeg har dog også været ude at snuse til andre fag såsom massør, stilladsarbejder, brolægger, kloak, nedrivning osv. osv. For netop at opbygge mig det netværk og kunnen jeg står med den dag idag.

 

Om navnet SmS-Malerservice

SmS står for Sonny-Mikkel-Stefan. Mig og mine 2 små brødre. Mikkel gik bort  2014 grundet en kræftknude i hjernen og blev kun 24 år gammel. Vi har altid haft talt om, at en dag skulle vi lave et firma sammen alle 3, som skulle hedde noget med SMS. Under hans sygdomsforløb snakkede vi om mange ting. Bl.a. om at han var ked af alle de ting og drømme, han ikke nåede at føre ud i livet. Efter hans død står jeg med en tom følelse og tanker om, at man ikke ved, hvor længe man er til låns her i livet, og man skal føre sine mål og drømme ud i livet, mens man har mulighederne. Leve livet og ikke kigge på det passerer dig! Deraf kommer SMS. Logoet er designet som værende et M i midten og 2 S'er, der danner et hjerte i midten med et kvalitetsstempel som ramme for det hele!