Maler Næstved. Bliv sponseret af SmS-Malerservice.  Vi kan tilbyde flere former for sponsorater. Et sponsorat kan bestå af mange former.. det man oftes ses som tøj, udstyr, penge.. Alle muligheder kan forkomme gennem SmS-Malerservice hvis vi ser en rigtig god ide i det du/i laver.! Og det vil vi selvfølgelig gerne støtte op om.! I er velkomne til at sende mig en mail med et udkast til jeres ider eller visioner..

Bliv sponseret af SmS-Malerservice

Bliv sponseret af SmS-Malerservice..

Vi kan tilbyde flere former for sponsorater. Et sponsorat kan bestå af mange former. Det ses oftes som tøj, udstyr eller penge. Alle muligheder kan forkomme gennem SmS-Malerservice, hvis vi ser en rigtig god ide i det du/I laver! Det vil vi selvfølgelig gerne støtte op om! I er velkomne til at sende mig en mail med et udkast til jeres ideer eller visioner.

SÅ sponsere vi den kommende svømmestjerne Wilma Anker.. Som hiver 2000kr hjem til HG sponsorsvøm 2016.! Dette er KUN en start for Wilma.! SmS-Malerservice vil stå tæt ved hendes side i hele hendes karriere med sponsorater hvis hun ønsker det.! Wilma er 12 år gammel, og har allerede op til FLERE DM medaljer på sit værelse.! Jeg takker Wilma og hendes familie for deres gæstfrihed den anden aften hvor vi mødtes og snakkede svømning i 2 timer.! Pisse hyggeligt, og dejlige mennesker.! WILMA ANKER DU ER PISSE SEJ.!

Wilma Som vi sponsere svømmede hele 3850 meter på 1 Time til sponsorsvøm i Hg Den 02-10-16.! Mega sejt!